Antislip trap op maat

Een antislip trap die echt veilig is, laat u maken door de professionals van Ponsnibbeltechniek. U kunt bij ons oerdegelijke stalen trappen, antislip trappen en trapdelen laten ontwerpen en produceren. De traptreden ponsen wij en drukken ze desgewenst ook op. Opdrukken van de gaten heeft als voordeel dat we een schroefkop in de metaalplaat kunnen laten wegvallen. Bij een antislip trap perforeren we elke trede en maken ze vervolgens antislip. Perforaties en opdrukkingen maken wij in de maat die u het liefste hebt. Ponsnibbeltechniek is ook uw partner voor een trendy design trap of een trap op maat. Leg ons gerust uw idee of ontwerp voor. Onze engineers kijken graag of dit haalbaar is.

Antislip trap Vemewa
trapdelen Vemewa
traptreden opdrukken

Duurzame antislip trap met Euromac

Een antislip trap maken vraagt veel vakkennis. Gelukkig heeft Ponsnibbeltechniek zowel de kennis als de machinerie in huis. Met de verfijnde technologie van onze Euromac machines is het ponsen en opdrukken van de traptreden kinderlijk eenvoudig. Daarnaast bieden deze machines ons alle mogelijkheden om ook zeer complexe opdrachten en unieke ontwerpen zonder problemen uit te voeren. Euromac ponsmachines zijn zo flexibel dat wij volledige controle hebben over de positie en slaglengte van de stempels. In de praktijk betekent dit een snelle en secure productie van kwaliteitstrappen voor een scherpe prijs.

Bewerkingsmogelijkheden antislip trap

Ons volautomatische laad- en losmagazijn kan voor het ponsen en opdrukken van traptreden platen bewerken met afmetingen die liggen tussen onderstaande maten:

Minimale afmetingen: 500 x 200 mm
Maximale afmeting: 3.000 x 1.500 mm
Plaatdikte: 0,5 - 6 mm

Wilt u een veilige antislip trap van hoge kwaliteit? Bel vandaag nog 0317 - 61 42 00 voor een afspraak.

Ponsnibbeltechniek Rhenen... beter kunt u niet slagen