Draad tappen, metrische schroefdraden

Op zoek naar een expert in draad tappen? Bel dan Ponsnibbeltechniek in Rhenen. Wij tappen al uw halffabricaten van aluminium, RVS en staal. In boorgaten vanaf M2 tot en met M6. Wij beschikken over ultra moderne machines die geschikt zijn voor maatwerk en series. Met Vemewa komt u altijd verder.

draad tappen Vemewa M2-M6
draad tappen metaalbewerking Vemewa
draad tappen metaalbedrijf Vemewa

Draad tappen het proces

Bij draad tappen worden kleine montagegaatjes gemaakt. Na het maken van een boorgat met de gewenste diameter, brengen wij met behulp van een zogenaamde tap een schroefdraad aan in het boorgat. Bij zacht metaal kan dit in 1 stap. Bij harder materiaal zijn hiervoor meer stappen nodig. Wat uw tapwensen ook zijn, u kunt rekenen op onze vertrouwde hoge kwaliteit en een vriendelijke prijs.

Draad tappen met de Euromac

Draad tappen gebeurt bij Ponsnibbeltechniek met plaatbewerking machines van Euromac. Doordat onze machines zijn voorzien van een handig CPS systeem voor onder andere draad tappen, kunnen ze alle specialistische bewerkingen met gemak aan. Het systeem is zeer nauwkeurig en betrouwbaar. Ook bij het maken van geavanceerde producten. Met Ponsnibbeltechniek zijn uw producten helemaal af.

Draad tappen van metrische schroefdraden

Ponsnibbeltechniek is er voor het echte werk. Ook voor de populaire metrische schroefdraad. Wilt u metrische schroefdraden laten tappen van hoge kwaliteit? U kunt bij ons terecht voor schroefdraden van M2 tot en met M6. M staat hierbij voor millimeter.

Onze laadeenheid kan plaatwerk verwerken van onderstaande afmetingen:

Minimale afmeting draad tappen: 500 x 200 mm
Maximale afmeting draad tappen: 3.000 x 1.500 mm
Standaard draadvorm materiaaldikte draad tappen: 0,5 t/m 1,25 mm
Draad tappen speciale draadvorm materiaaldikte: 1,25 t/m 2,0 mm
Grootte: afhankelijk van de gekozen schroefmaat

Uw draad tap vraagstuk snel en vakkundig oplossen? Bel meteen 0317 – 61 42 00. Wij zijn u graag van dienst.

Ponsnibbeltechniek Rhenen... beter kunt u niet slagen