Plaatbewerking, specialistische metaalbewerking

Plaatbewerking en specialistische metaalbewerking vindt u bij Ponsnibbeltechniek in Rhenen. Al ruim 50 jaar dé expert in Nederland. U kunt bij ons terecht voor al uw maatwerk en kleine en grote series. In aluminium, RVS en staal. Wij maken complete constructies en halffabricaten voor alle branches en tal van toepassingen waaronder transportvoorzieningen, winkelinrichtingen en displaybouw. Daarnaast leveren wij aan aanbieders van aluminium producten. Natuurlijk zijn al onze metaalproducten van zeer hoge kwaliteit en betaalt u altijd een messcherpe prijs. Vemewa is een flexibel bedrijf dat snel levert. Onze ponsmachines draaien 24/7.

plaatbewerking
metaalbewerking
plaatbewerking

Plaatbewerking voor veel doeleinden

Ponsnibbeltechniek voert veel plaatbewerking uit voor onder andere de agrarische branche, de voedingsmiddelenindustrie, machinebouw, magazijnbouw en speciaalbouw. U kunt ons inschakelen voor uw complete metaalconstructies, maar ook halffabricaten zoals traptreden in diverse uitvoeringen, machine omkastingen, louvres en kanaalwerk. Zit u met een complex vraagstuk? Leg het ons gerust voor. Onze engineers komen altijd met een passende oplossing.

Ponsen, een speciale plaatbewerking

Plaatbewerking zoals ponsen gebruiken we voor oneindig veel toepassingen in elke branche. Zoekt u een metaalbewerkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in bijzondere vormen van metaalbewerking? Dan kan Ponsnibbeltechniek u helpen. Wij werken met hypermoderne, volledig geautomatiseerde ponsmachines die plaatwerk aankunnen van 0,5 tot 6 millimeter. En of u nu rechte of ronde vormen nodig hebt, voor ons maakt dit niet uit. Wij ponsen elke vorm die u wenst. Met alle extra bewerkingen die nodig zijn. U kunt uw ponsopdracht met een gerust hart aan ons overlaten.

Stansen, een speciale plaatbewerking

Stansen is eenzelfde bewerking als ponsen, maar wel met een belangrijk verschil. Na het stansen worden de halffabricaten als eindproduct uitgedrukt uit het plaatmateriaal, terwijl bij ponsen juist de uitgedrukte delen afval zijn en het overblijvende ‘raster’ het eindproduct is. Afhankelijk van de toepassing wordt gekozen voor ponsen of stansen.

Plaatbewerking en Lean productie

Plaatbewerking kan snel veel materiaalafval geven. Wij vinden dit ongewenst. Daarom is onze bedrijfsfilosofie gericht op lean manufacturing. Deze managementfilosofie gaat vermorsing in de bewerkingsprocessen tegen. Voor u is dit een groot voordeel, omdat daardoor de kwaliteit van uw metaalproduct stijgt en de prijs juist daalt.

Ponsnibbeltechniek biedt u meer

Ponsnibbeltechniek staat voor vakmanschap. Ons plaatbewerkingsbedrijf is in veel opzichten uniek. Zo krijgt u bij ons gegarandeerd een product van topkwaliteit. En dat is nog niet alles. Laat u bij ons ponsen, stansen of een andere specialistische bewerking uitvoeren dan profiteert u daarbij van meer voordelen zoals:

  • continu productie 24/7
  • specialistische metaalbewerkingen
  • maatwerk en series
  • snelle levering
  • plaatwerk op voorraad
  • plaatbewerking voor aantrekkelijke prijzen

Speciaalbedrijf Ponsnibbeltechniek

Ponsnibbeltechniek BV is ontstaan uit metaalbewerkingsbedrijf Vemewa. Ponsnibbeltechniek is volledig gespecialiseerd in het ponsen en stansen van dun plaatwerk. Net als u van Vemewa gewend bent, krijgt u ook bij ons dezelfde snelle levertijden en de bekende goede service. U vindt ons op dezelfde locatie als Vemewa Metaalbewerking.

Wilt u ook zakendoen met een expert op het gebied van plaatbewerking? Bel vandaag 0317 - 61 42 00 voor een afspraak.

Ponsnibbeltechniek Rhenen… beter kunt u niet slagen