Plaatwerk ponsen stansen

Plaatwerk ponsen of plaatwerk stansen zijn veel gebruikte methoden bij plaatbewerking. Ponsnibbeltechniek in Rhenen is sinds de jaren 60 specialist op dit gebied. In welke branche u ook werkzaam bent, wij bieden u altijd de juiste oplossing. Hierin beperken wij ons niet tot het ponsen en stansen van ronde en rechte vormen. Nee, Ponsnibbeltechniek gaat veel verder. Met ons hypermoderne machinepark kunnen wij ook metaal vervormen, graveren en draadtappen. En wat dacht u van opdrukken, kralen en markeren? Allemaal bewerkingen voor eindeloos veel toepassingen. En het leuke is dat onze machines 24/7 draaien. Zo hebt u uw bestelling altijd snel in huis.

ponsen stansen
plaatwerk stansen
Cnc Euromac

Machines ponsen stansen

Plaatwerk ponsen, stansen en specials voert Ponsnibbeltechniek uit met Euromac machines. Wij werken met volautomatische Euromac MTX FLEX12 CNC ponsmachines. De unieke 12D-stations zijn voorzien van 6 index stations. Deze zijn programmeerbaar in slimme stappen van 0,01° tot 360°. De machines geven ons een totaalcontrole over acceleratie, ram snelheid en bewerkingsduur. Met een werkbereik van 3.000 x 1.500 mm en een maximum van 1.000 slagen per minuut in de nibbelmodus geven de Euromac machines ons mogelijkheden voor slimme innovatieve productietechnieken van dun plaatwerk en dik plaatwerk die u geld schelen.

Plaatwerk en specials

Naast metaal ponsen of metaal stansen van de gangbare rechte en ronde vormen kunt u ons ook inschakelen voor alle specialistische bewerkingen van uw plaatwerk zoals:

Platenmagazijn ponsen stansen

Ponsnibbeltechniek houdt van efficiënte oplossingen waar u ook baat bij hebt. Daarom koppelden wij aan elke ponsmachine een handig, volautomatisch laad- en losmagazijn. Een mensenhand komt er niet meer aan te pas. Voor u is dit weer merkbaar in onze tarieven. Het systeem heeft een capaciteit tot 30 ton. De laadeenheid kan platen verwerken van onderstaande afmetingen:

Minimale afmetingen: 500 x 200 mm
Maximale afmeting: 3.000 x 1.500 mm
Plaatdikte: 0,5 - 6 mm

Handvriendelijk ponsen stansen

Tijdens het productieproces ontbramen wij de producten gelijk voor u. Desgewenst ronden wij de gladde nibbelranden ook af. Zo zijn uw halffabricaten altijd vriendelijk voor handen.

Een echte plaatwerk specialist nodig die snel en perfect levert? Bel direct 0317 – 61 42 00 voor een afspraak. Ons team staat voor u klaar.

Ponsnibbeltechniek Rhenen... beter kunt u niet slagen