Draadtappen M2 M6

Draadtappen is het tappen van montagegaatjes. Met behulp van een tap brengen wij schroefdraad aan in een boorgat met een bepaalde diameter. Afhankelijk van de hardheid van het metaal gebeurt dit in een of meerdere stappen. Hoe vindt u een specialist in draadtappen? Door Ponsnibbeltechniek in Rhenen te bellen. U kunt bij ons terecht voor vakkundig tappen van uw halffabricaten in aluminium, RVS en staal. In boorgaten van M2 tot en met M6. Onze hypermoderne machines tappen wat u wenst. Zowel maatwerk als serieproductie. Bij ons bent u altijd verzekerd van een hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

draadtappen CNC draadtappen
Cnc Euromac Ponsnibbeltechniek
CNC schroefdraad tappen

Euromac mogelijkheden draadtappen

Welk merk machine gebruikt Ponsnibbeltechniek voor het professioneel betaalbaar draadtappen? Omdat wij uitsluitend gaan voor machines die ook moeilijke bewerkingen moeiteloos aankunnen, werken wij met plaatbewerking machines van Euromac. De machines beschikken over een CPS systeem voor speciale bewerkingen zoals draadtappen. Voor u een extra voordeel, omdat dit systeem een hoge mate van nauwkeurigheid en betrouwbaarheid biedt. Ook bij draadtappen verfijnde werkstukken.

Verwerkingsmogelijkheden voor draadtappen

Draadtappen metrische schroefdraden. Draadtappen van metrische schroefdraden kan bij Ponsnibbeltechniek van M2 tot en met M6. De M staat hierbij voor millimeter. Het is de meest populaire soort schroefdraad bij draadtappen.

Onze laadeenheid kan plaatwerk verwerken met de volgende afmetingen:

Minimale afmeting draadtappen: 500 x 200 mm
Maximale afmeting draadtappen: 3.000 x 1.500 mm
Standaard draadvorm materiaaldikte draadtappen: 0,5 t/m 1,25 mm
Draadtappen speciale draadvorm materiaaldikte: 1,25 t/m 2,0 mm
Grootte: afhankelijk van de gekozen schroefmaat

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden voor draadtappen? Bel gerust 0317 – 61 42 00. Ons team staat voor u klaar.

Ponsnibbeltechniek Rhenen ... beter kunt u niet slagen