Stalen trappen antislip trappen

Stalen trappen, antislip trappen en trapdelen zijn een veel gemaakt product bij ons. De traptreden bewerken wij door middel van ponsen. Het is een van de methoden van metaal vervormen. Door bijvoorbeeld de traptreden te perforeren kunnen wij ze antislip maken. Door het opdrukken van gaten in de traptreden kunnen we een schroefkop in de metaalplaat te laten wegvallen. De ponsmachines van Ponsnibbeltechniek kunnen elke metalen traptrede voorzien van perforaties en opdrukkingen in de maat die u wenst. Wij zijn het juiste adres voor oerdegelijke en trendy design trappen of trapdelen op maat. Altijd hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Antislip trap Vemewa
trapdelen Vemewa
traptreden opdrukken

Euromac mogelijkheden stalen en antislip trappen

Stalen trappen en antislip trappen maken is secuur werk. Ponsen van traptreden met of zonder opdrukken is voor de Euromac ponsmachine heel eenvoudig. De verfijnde technologie zorgt ervoor dat wij zelfs de meest ingewikkelde opdrachten en unieke ontwerpen probleemloos aankunnen. Onze ponsmachines zijn zeer flexibel en geven ons absolute controle over de positie en slaglengte van de stempels. Daardoor kunnen wij altijd snel en accuraat werken en u stalen trappen en antislip trappen van de hoogste kwaliteit afleveren.

Bewerkingsmogelijkheden stalen en antislip trappen

Voor metaal vervormen zoals het ponsen en opdrukken van traptreden kan ons laadmagazijn platen aan die liggen tussen onderstaande afmetingen:

Minimale afmetingen: 500 x 200 mm
Maximale afmeting: 3.000 x 1.500 mm
Plaatdikte: 0,5 - 6 mm

Wilt u perfect geponste traptreden voor een aantrekkelijke prijs en snel in huis? Bel direct 0317 – 61 42 00.

Ponsnibbeltechniek Rhenen ... beter kunt u niet slagen