Stansen metaal

Stansen van metaal is een van de meest gebruikte methoden bij plaatbewerking. Ponsnibbeltechniek is al ruim 50 jaar expert op stansgebied. Wij maken elke denkbare vorm in de variaties rond en recht. In aluminium, RVS en staal. Daarnaast voeren wij ook alle andere bijzondere bewerkingen uit. Denk hierbij aan metaal vervormen, kralen en markeren, maar ook opdrukken, graveren en draadtappen.  Wat voor bedrijf u ook heeft en voor welke toepassing u een oplossing zoekt, wij weten altijd raad. En u heeft uw order altijd snel binnen, want de machines bij Ponsnibbeltechniek draaien 24/7.

Stansen metaal
Stansen metaal
Stansen metaal

Stansen van metaal met Euromac

Stansen van metaal vraagt om de beste machines. Daarom gebruiken wij de bekende Euromac plaatbewerkingmachines. Ons machinepark bestaat onder andere uit volautomatische Euromac MTX FLEX CNC ponsmachines. Ze beschikken over unieke 3D stations met 6 index stations die programmeerbaar zijn in stappen van maar liefst 0,01° tot 360°. We hebben hiermee volledige controle over acceleratie, ram snelheid en bewerkingsduur. Met een werkbereik van 3.000 x 1.500 mm en een maximum van 1.000 slagen per minuut in de nibbelmodus geven de Euromacs ons alle mogelijkheden voor slimme innovatieve productietechnieken van plaatwerk.

Stansen van metaal en en specials

Naast het stansen van de veelgebruikte rechte en ronde vormen, kunnen wij ook alle specialistische plaatbewerkingen uitvoeren zoals:

  • draadtappen
  • vervormen / kralen
  • markeren / graveren
  • traptreden ponsen en opdrukken
  • afbramen

Ons platenmagazijn

Ontdek de kracht van Ponsnibbeltechniek. Omdat wij streven naar doelmatigheid waar u ook beter van wordt, hebben wij al ons stansmachines toegerust met een volautomatisch laad- en losmagazijn. Mensenhanden zijn hierbij overbodig en dat merkt u direct in uw portemonnee. Elk systeem heeft een capaciteit tot 30 ton. Plaat formaten die we in combinatie met een laadeenheid kunnen verwerken zijn:

Minimale afmetingen: 500 x 200 mm
Maximale afmeting: 3.000 x 1.500 mm
Plaatdikte: 0,5 - 6 mm

Handvriendelijk stansen

Producten van Ponsnibbeltechniek zijn vriendelijk voor handen. Terwijl onze machines uw metaalproducten maken, bramen ze deze tegelijkertijd af. Zo kan niemand zich aan de metaalproducten verwonden. En we kunnen nog een stapje verder. Als u dit wenst, kunnen we ook de gladde nibbelranden afronden.

Kies ook voor de hoge kwaliteit en de scherpe prijzen van ons stanswerk. Bel nu 0317 – 61 42 00 voor een afspraak of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ponsnibbeltechniek Rhenen... beter kunt u niet slagen